U9 Wit neemt revanche op eigen veld tegen Ritterklub Jette

Vandaag stond de laatste competitiematch, voor de winterstop, op het programma. In de heenwedstrijd (weliswaar tegen 10 spelers dan) waren we een maatje te klein voor Jette...
 
Onder een donkere hemel, met veel wind en nattigheid werd de match gestart. De jongens verschoten van de tegenstander, ze speelden tegen een bijna helemaal andere ploeg dan in de heenwedstrijd. Dit hield onze jongens niet tegen om te starten als een wervelwind, in nog geen 5 minuten stonden we 3-0 voor. waren we te overmoedig gestart. Ineens stond het 3-3 gelijk... Toch gingen we rusten met een 4-3 voorsprong. Het leek moeilijk te worden dus werd de jongens nog wat moed ingesproken door de trainer en delegué. Het 2e kwartier (sterke 15 min van de boys) hielden we achteraan alles gesloten en leek het bij momenten of de bal wou er niet in voor ons, 7-3 na 30 min. Het derde kwartier was er één om snel te vergeten, het leek of we wat nonchalant werden en ons voetbal was niet meer verzorgd. 9-5 na 45 minuten. Op het begin van het 4e kwartier leek het of Jette ging nog terug kunnen komen, we waren nog maar 2 minuten aan het spelen en het was ineens 9-7... Het leek wel of onze jongens ineens sliepen... Niets was minder waar, we herpakten ons spel en konden uiteindelijk met winst op zak gaan genieten van een welgekome warme douche. 13-7 was de einduitslag.
 
De weersomstandigheden zorgden ervoor dat het geen aangenaam weertje was om te voetballen vandaag. Onze jongens bleven er toch voor gaan, ondanks dat sommigen last hadden van de regen en de wind. Sterke beren gaan het worden. We mogen fier zijn op onze heenronde, 3x verloren 2x gelijk en 9x gewonnen. Niet slecht voor ons ploegske.
 
PS: Nog eens dank aan Jef, die onze vaste ref verving. Dank aan Bart om onze thuismatchen te fluiten, hopelijk na de winterstop nog van dat.