U8 Wit - Leeuwkens Teralfene 6-10

Deze voormiddag trad U8 wit aan... Deze keer namen we het op tegen ons zwarte beest, L. Teralfene: 6-10 verlies.
 
De eerste 2 kwartieren kunnen we kort samenvatten: Teralfene was sneller op de bal, het balletje ging rond, ze speelden voetbal.... onze jongens leken zich gewillig naar de slachtbank te laten brengen: er werd niet kort genoeg opgezeten, er was weinig vechtlust, het rond laten gaan van het balletje leek moeilijk,.... het was alsof sommigen nog aan het slapen waren. Wel een vermelding voor de keeper die toch met enkele mooie reddingen de leeuwkes niet te ver liet uitlopen. 0-7 stonden we in het krijt.
 
Trainer Jens zag zich genoodzaakt tot een peptalk en ging onze jongens meer aanmanen tot voetbal spelen en het tonen van vechtlust.
 
Het derde kwartier leken de meeste jongens terug wakker, ze toonden vechtlust en gingen voor elke bal, ze probeerden ook het balletje meer het werk te laten doen. Uiteindelijk konden ze de nul van het scorebord vegen. 2-9
 
Trainer Jens maande bij de start van het 4de kwartier zijn mannen nog eens aan om alles te geven! Ze deden dat dan ook. Met vechtlust en inzet gingen de mannen vliegend van start. Ze probeerden ook het balletje rond te tikken. Het kalf was reeds verdronken maar ze kwamen toch nog tot een niet misse 6-10 eindstand.
 
Hadden we de vechtlust en inzet van de laatste 2 kwartieren een hele match op het veld getoond; dit samen met wat meer passenspel dan hadden we misschien, en ik zeg misschien, de Leeuwkes kunnen temmen. Hopelijk nemen we dit mee naar de komende wedstrijden.
 
Op naar de volgende trainingen!
 
Afgevaardigde Geert