U8 Groen mooi en verdiend 3e op tornooi BOKA United

U8 Groen heeft vandaag op BOKA United een geweldig tornooi gespeeld!
 
We zaten in een reeks met enkele moeilijke tegenstanders waaronder BOKA United, Mazenzele-Opwijk en FC Dender.
 
Onze eerste wedstrijd was tegen BOKA United. Voetbal van de bovenste plank... 7-0 gewonnen! We hebben BOKA van het kastje naar de muur gespeeld!
 
De tweede wedstrijd was tegen FC Dender dat twee maten te groot was voor ons. Een match om snel te vergeten. We hebben een serieus pak rammel gekregen van die mannen met zware cijfers op het scorebord. Ik denk 10 of 11-0 verloren. Het zat bij sommigen ook tussen de oren dat ze tegen Dender moesten spelen... Er ging bij momenten niets meer goed. We vonden geen oplossingen, geen combinaties, we gingen geen enkel duel meer aan en de kopjes gingen naar beneden.
 
De derde en laatste wedstrijd tegen Mazenzele-Opwijk moesten we ons terug herpakken. We zijn terug beginnen voetballen zoals de eerste wedstrijd met een tweede winst als resultaat! Een goede wedstrijd van onze boys!
 
De vierde wedstrijd was de finale voor plaats 3 en 4 en ging tussen BOKA en wijzelf. We zijn héél stevig aan de wedstrijd begonnen met goed voetbal en mooie doelpunten. Toch geven we de wedstrijd nog uit handen en spelen we 4-4 gelijk. Strafschoppen moesten dus beslissen over de winnaar van dit duel... Uiteindelijk hebben we de strafschoppen gewonnen na een spannende reeks met twee heel mooie saves van Raesje en iedereen die heel mooi binnen trapte! Dit was een aanslag op onze harten, zo spannend!
 
Uiteindelijk een heel mooie en verdiende derde plaats!
 
Ik ben zo trots op deze gasten! Allemaal stuk voor stuk TOPPERS!