Kester-Gooik - U8 Wit 15-7

Woensdagavond stond er een inhaalmatch op het programma. Op het veld van Kester moest trainer Jens improviseren, hij kon niet rekenen op zijn volledig elftal. We kregen versterking van Stan en Frenn uit de U7.
 
Eén kant van het veld was hard vervroren en dat maakte het moeilijk om langs die kant recht te blijven en/of mooi voetbal te brengen. De verlichting van het veld was ook niet top te noemen en maakte het soms moeilijk voor de keeper om de bal zien aan te komen, ook voor de veldspelers was het soms tasten in het duister.
 
Het eerste kwartier, wanneer ze ineens 0-2 achter stonden; en deels het laatste kwartier, wanneer het verlies onvermijdelijk leek; lieten sommigen wel de kopjes hangen. Het was een ploeg die zeker te pakken was, vooral als de vechtlust en het passenspel van het tweede en derde kwartier heel de match aanwezig had geweest. Niet tegenstaande hebben onze mannen een verdienstelijke match gespeeld.
 
Ondanks dat hij zich 15 keer heeft moeten omdraaien toch nog even meegeven dat onze keeper een zeer verdienstelijke match heeft gekeept met zeer goede tussenkomsten en knappe reddingen. In doel was het misschien wel zijn beste match van het seizoen.
 
Nog eens een dikke dank u wel aan Stan en Frenn (ook aan de mama's die er bij waren) om ons te komen versterken. De 2 mannen lieten enkele mooie dingen zien en Stan kon zelfs zijn goaltje meepikken, voor Frenn stond de paal op de verkeerde plaats.
 
Afgevaardigde Geert