Afscheid van enkele iconen

Zoals iedereen ondertussen wel al weet, eindigt volgend seizoen het tijdperk van KFC Wambeek en gaat de club verder onder een fusie met KSKL Ternat. Jammer genoeg zullen enkele van onze huidige kernspelers de stap naar deze fusieclub niet maken. Met vorige week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen van onze A-kern, werd er dan ook afscheid genomen van enkele iconen.
 
Bart Du Rang
De kapi en dus de leider van onze A-kern. Verlaat onze club om zijn actieve spelerscarrière stop te zetten en te beginnen aan zijn trainerscarrière bij KFC Lennik. Sinds 2011 bij onze club, 220 wedstrijden (19.064 speelminuten) achter zijn naam waarvan 218 in de basiself. Hij scoorde hierin 58 doelpunten en eindigt zo 4e in de algemene topschutterstand van ons eerste elftal.
 
Thomas Van Poucke
Zal na dit seizoen "de schoenen aan de haak hangen". Hij streek in 2016 neer in Wambeek en speelde sinds toen 83 wedstrijden (6570 speelminuten) voor onze club. Daarvan startte hij 78 keer in de basis en wist hij 14 keer te scoren.
 
Michaël Roels
De vicekapitein van ons eerste elftal, ruilt volgend seizoen de groen-witte kleuren voor de rood-witte kleuren van buur KFC Lennik. Hij is de langst dienende van de afscheidnemende spelers van dit seizoen aangezien hij al sinds 2010 voor onze A-kern uitkomt. Dit bezorgde hem het record van 235 wedstrijdselecties (20.318 speelminuten), waarvan 227 in de basiself. Met 22 doelpunten staat hij ook in de top 10 topschutters van de club.
 
David Van Dessel
Vertrekt na 3 seizoenen naar SK Leeuw. Hierin behaalde hij 76 keer de wedstrijdkern (6480 speelminuten) en startte hij deze ook allemaal in de basisopstelling. Hij wist ook 11 doelpunten te maken voor onze club.
 
Tim De Meersman
Sloot zich pas dit seizoen aan bij onze rangen. Hij kwam dan ook slechts 18 keer (1108 speelminuten) in actie. Hij startte hiervan wel 16 keer in de basis en wist toch 4 doelpunten op zijn conto te schrijven. Hij heeft echter nog geen beslissing genomen over het vervolg van zijn carrière.
 
Siebe Wauters
Speelt al sinds "zijn geboorte" voor de club en verlaat dus na min of meer 18 jaar onze club. Na 6 jaar in onze hoofdmacht en 141 wedstrijdselecties (9727 speelminuten) zoekt ook hij bij buur KFC Lennik andere oorden op. Voor onze hoofdmacht wist hij 6 doelpunten te maken.
 
De club wenst bovenstaande spelers van harte te danken voor hun inzet tijdens al die jaren en wenst hen dan ook het allerbeste in hun nieuwe avontuur!